Rosco Pas, fotograaf, macrofotografie, natuurfotografie, macrofotograaf, natuurfotograafNature in Focus richt zich op natuurfotografie, met macrofotografie in het bijzonder.
Fotograaf Rosco Pas gaat in de Kempische natuurgebieden met regelmaat op jacht, om weer mooie en interessante foto’s te maken van de insectenwereld. Gewapend met een Nikon camera en 200 mm macro lens met macroflitsers is hij vaak uren in de natuurgebieden aan het fotograferen, om weer met nieuwe foto’s thuis te komen. Met de foto’s wil hij een andere kijk geven op de insectenwereld om ons heen. Deze veelzijdige wereld heeft prachtige kleuren en uitvergroot zien veel insecten eruit alsof ze van een andere planeet komen.

De foto’s zijn uitermate geschikt om uw bedrijf, een frisse en groene uitstraling te geven naar uw klanten toe. Bij uw ontvangst kunnen ze dan heerlijk genieten van prachtige natuurfoto’s. Heeft u interesse om de foto’s thuis in de tuin op te hangen, dan kunnen deze worden afgedrukt op tuindoek. Dit materiaal is zeer geschikt om buiten, in zowel de regen als de zon, te hangen zonder dat het verkleurt.